Stmievateľné Krúžok Svetlo 12 Cm / 30 CM Selfie Fotografie Osvetlenie Studio Video LED Krúžok Lampa na Youtube make-up Live

€15.99

Pridať do obľúbených

obchod

Popis produktu


Tento prsteň svetla môžete vytvoriť svoj vizuálny svet krajší & slávne; vyzerať krajšie, keď si video s rodinami a priateľmi.S tohto kruhu svetla, vaše obrázky na Instagram a Facebook bude viac krásne a očarujúce.To vám prinesie dobrý svetelný efekt, keď si nahrať videá na YouTube.Pod osvetlenie krúžok svetlo set, váš make-up bude krásne a štedré.

To je Ideálny doplnkových produktov pre Live Streaming videa YouTube nahrávanie.

Keď nájdete krytý jas je nedostatočný, môžete sa obrátiť na náš krúžok svetlo a jas krúžok svetlo podľa vnútorné prostredie, aby svetlo na tvári dokáže udržať dostatočný jas.Ak chcete, aby sa farba mäkšie, môžete nastaviť farbu pri troch teplotách (biela, teplá žltá a teplá biela).

Náš krúžok svetlo môže pridať dostatok svetla na tvári alebo výrobkov, ak nahrávanie videa, aby vaša tvár riadky viac stereoskopické a vaše detaily produktu jasnejšie.Viac ľudí, ktorí by chceli sledovať videá a stali vašimi fanúšikmi.

Zástrčka USB Powered: krúžok svetlo napájania je možné prepojiť s počítačom, mobilným moc, atď.

Lampa: 30 cm

Materiál:plast

farba:čierna

Obsah Balenia:

1 * krúžok svetlo

1 * PTZ

1 * telefón klip

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu Krúžok Svetlo
TTL No
Názov Značky FGHGF
Displej No
Kompatibilné Fotoaparátu Značky ako opísať
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty