12pcs Profesionálna vlasová Strihanie Nožnicami Nastaviť Holič Kadernícke Nožnice Auta Rednutie Nožnice na plech Nožnice na Vlasy Hrebeňom Cape Klipy

€11.20

Pridať do obľúbených

Styling Nástroje

Popis produktu


Funkcie:

【Balík Obsahuje] vyzýva Táto sada obsahuje puzdro, vlasy, hrebeň, čistiaca handrička, vlasy metla, rovno nožnice, rednutie nožnice, nožnice na vlasy britva, hrebeň, kaderníctvo cape a sponky do vlasov.Konečný, stavebnice umožňuje, aby sa profesionálne štýlový účes doma bez vykročí. (Poznámka: špirála obsahuje ostrá britva, a by sa malo zaobchádzať starostlivo.Uchovávajte ju mimo dosahu detí a detí)

【Robustný Materiál] vyzýva Vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele s vynikajúcu odolnosť, ostré, anti-korózne, tepelne odolné a trvácne, ľahko a odrezaná vlasy bez poškodenia alebo rozdelenie vlasov končí.

【Ergonomický Dizajn] vyzýva Nastavovacej skrutky na vlasy nožníc umožňuje bez námahy doladiť tieto nožnice na požadovanú tesnosť a napätie.Ergonomická rukoväť dizajn pre pohodlné uchopenie, ľahko kolísky prsty a dodať ideálny rovnomerne účes.

【Ultimate Kadernícky Set] vyzýva Ideálny pre salón pracovníkov, kadernícky salón, barbers, ako aj pre osobné domáce použitie, úplne meed vaše potreby ako klasické vlasov strihanie a moderný sušič na rezanie.Všetky nástroj sú dobre zabalené v taška na zips pre pohodlné skladovanie a prepravu.

Špecifikácia:

Názov Položky: Kadernícky Set

Materiál: Plast + Nerez

Veľkosť Produktu: Ako Je Znázornené

Farba: Modrá + Strieborné Nožnice, Striebro Nožnice(Voliteľné)

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 cm (0.4-1.18") rozdiel vzhľadom na ručné meranie a mierne farebné odlišnosti pre rôzne nastavenie zobrazenia.

Ďakujeme za pochopenie, pekný deň!

Balenie Obsahuje:

1 x Cestovná Taška

1 x Vlasy Obliekanie Špirála

1 x Čistiaca Handrička

1 x Vlasy Metla

1 x Nožnice Rovné

1 x Nožnice Rednutie

1 x Vlasy Britva, Hrebeň

1 x Holič Kapskom

4 x sponky do vlasov

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Zuby 26
Číslo Modelu MU1429074
Čepeľ Materiál z nehrdzavejúcej ocele
Rukoväť Materiál z nehrdzavejúcej ocele
Druh Iné
Z Nehrdzavejúcej Ocele Typu 9cr13
Veľkosť Other
Celková Dĺžka Ako zobraziť
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty