Nylon Proti Vtáčej Sieťovina Jeleň Plot Záhradný Plot Plodín Ochranné Oplotenie Oka Anti Vták Jeleň Mačka, Pes Kuracie Čisté, Clona 1.9 cm

€14.84

Pridať do obľúbených

obchod

Popis produktu


Funkcie:

1. Vyrobený zo silného a odolného nylonu, vysoká úsek, nízka hmotnosť, ale nie ľahko trhajú.Anti-uv, dosť silný, aby odolal slnečnému žiareniu a zlému počasiu.Tak môžete využiť záhradné čistý až do konca sezóny.

2. Veľkosť produktu: 2.1*30 metrov, clona 1.9 cm, farba: black; príslušenstvo: 50pcs kábel kravatu + 10 zemi nechty.

3. Námestie oka dizajn s 1.9 cm clona poskytuje maximálnu ochranu pre vaše záhradné rastliny, ovocie, arborvitae stromov, plodov a kríky, bez poškodenia vtákov a malých zvierat alebo narušený rast rastlín.

4. Ľahký-k-používať anti-vták a jelene ochrany čistý roll, len je potrebné pripojenie na drevené stĺpiky alebo stĺpiky (nie je súčasťou dodávky), môžete znížiť do akejkoľvek veľkosti, ktorú potrebujete s nožnicami na to miesto, v zeleninové záhrade Alebo v jednom bush

5. Môže byť použitý ako záhrada netto čistý vták, kuracie čistý, jazierko a bazén čisté.Je ideálnou voľbou pre ochranu čučoriedky, jahody, čerešne, hrozno, vinice, ovocné sady, ovocné stromy, zelenina a iné plodiny.Môže tiež chrániť rybka a koi z mačiek, vtákov a iných mäsožravcov, s mimoriadne tesný mriežky dokonca môže zabrániť listy od pádu do rybníka.

Špecifikácia:

Materiál: PE

Veľkosť: o 2.1*30 metrov

Farba: čierna

Oka priemer: o 1.9 cm/0.75 v

Príslušenstvo: 50pcs kábel kravatu + 10 zemi nechty

Balenie Zoznam:

1*Anti-vták Net

50*Kábel Kravatu

10*Zem Nechtov

Escrow je bezpečný pre kupujúcich a predávajúcich, odporúčame vám vybrať Viazaný, podporuje Kreditnej karty, Money bookers, Visa, Master card, Western union atď.

Ak potrebujete použiť "iné" platby,kontaktujte nás, prosím ,prostredníctvom e-mailu alebo správ.

Platba by mala byť hotová do 7 dní, ak máte nejaké ťažké, oznámte mne.

My len loď do vašej potvrdil adresu.Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom.

Všetky objednávky bude dodaný von do 1-4 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.Zásielky Čína Príspevok Air Mail menej ako 2 kg tovaru ,všeobecne to bude trvať 25-45 pracovných dní (v niektorých krajinách môže byť oveľa dlhšie), ak by ste potrebovali tovar veľmi naliehavo, prosím, kontaktujte nás pre DHL a pod.Budeme vypočítať prepravné náklady na vás .To vždy trvá približne 3-7 dni, aby sa dospelo.

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.

Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


NÁZOV Rybník Sieťoviny
Priemer Oka o 1.9 cm/0.75 v
Farba Čierna
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť about 2.1*30 meters
Súbor Typ Áno
Materiál PE
Príslušenstvo 50pcs kábel kravatu + 10 zemi nechty

Súvisiace produkty